top of page
Orchids

Henkilökunta

Päivi Lind

Päivi Lind

Parturi-kampaaja, kampaajamestari, merkonomi
Henkilökohtainen varausnumero: 044 050 3553

  • Facebook
  • Instagram

Olen paras parturi-kampaaja sinulle, jos arvostat huolellista, ammattimaista ja silti reipasta työskentelyä. Olen erittäin intohimoinen työssäni, ja korkean ammattitaitoni osoituksena on esimerkiksi Kampaajamestarin ammattitutkinto. Erityisesti pidän värjäyksistä ja leikkauksista, ja värien vaikutusajalla saat kätevästi vaikkapa ripsien ja kulmien värjäyksen. 

Vapaa-ajalla harrastan mielelläni urheilua ja lenkkeilen koirani kanssa. Sosiaalisen työn vastapainona lataamme mieheni kanssa akkuja mökillä puuhaillen ja ulkoillen. Hyvä ruoka sekä rauhallinen oleilu ystävien ja perheen kanssa ovat parasta arjessa.

Vaihteleva työ ja erilaiset ihmiset tuovat kiinnostusta arkipäiviin. Haluan luoda pitkiä asiakassuhteita, missä olen myös onnistunut hyvin. Päivääkään en kampaajan työssäni vaihtaisi pois. Tyytyväinen asiakas on paras palkintoni, ja se on aina tavoitteeni. Kuuntelen asiakkaani toiveita ja kunnioitan niitä. Halutessasi annan mielelläni vinkkejä pieneen uudistumiseen tai kokonaisvaltaiseenkin mallinmuutokseen.

bottom of page